4A prezanton kompleksin e ri banesor “Pika Prestige”

Kompleksi banesor Pika Prestige  “PIKA 4”, në zemër të Prishtinës.

Është duke u ndërtuar në një nga pjesët më atraktive të Prishtinës, afër Qendrës, në rrugën Adrian Krasniqi ,me akses të menjëhershëm në Parkun e Qytetit.

Në Pika Prestige do të gjeni çdo gjë që ju duhet për të patur të gjitha facilitetet për një jetesë komode!

Akses i menjëhershëm në Parkun e Qytetit

 • 20 m larg Qendrës së mjeksis familjare
 • 50 m larg Shkollës fillore
 • 50 m larg Stacionit Policor
 • 200 m larg Sheshit “Nënë Tereza”

Kompleksi shtrihet në drejtimin Jug dhe zë një sipërfaqe prej 25 arë, nga të cilat vetëm 10 arë janë ndërtim e 15 arë përmbajtje tjera, gjë që mundëson që Kompleksi të frymojë si rrallë dikund.

Afërsia e shkolles fillore “Naim Frashëri”, Qendra e Mjekësisë Familjare, Fakultetet publike, qendra e qytetit, Sheshi “Nënë Tereza” dhe Parkut të Qytetit, gjë mund të arrihen për vetëm disa minuta në këmbë, janë dëshmi e një lokacioni të mrekullueshëm dhe argument i fuqishëm për një investim të qëlluar nga ju.

Një Kompleks neoklasik në pamje, e në të njëjtën kohë ultra modern në funksionalitet, me konceptin Eco green

Veçoritë e objektit:

 • Fasada është e Stilit Klasik ku termo-izolimi arrin trashësinë 16cm.
 • Ambientet e përbashkëta janë nga mermeri natyral Italian;
 • Muret janë me tulla termoizoluese të prodhuesit K.I.D ALB
 • për izolim cilësor termik, akustik dhe mbrojtje kundër zjarrit.
 • Mure të dyfishta me fqinjtë, që mundëson izolim zënor prej 74 dB ;
 • Korridoret janë të ndara nga shkallët me dyer të rezistueshme ndaj zjarrit “Dierre” -Itali ;
 • Hyrja ka dy ashensorë të prodhuesit SCHINDLER nga Zvicra;
 • Vëzhgim 24 orësh me kamera perimetrike ;
 • Është i siguruar furnizimi 24 orësh me ujë;
 • Në kuadër të Kompleksit, është ndarë hapësirë për Komunitet me sipërfaqe prej 118.5 m²;
 • Dyert Blinduese në banesa janë të Kompanisë Dierre – Itali;
 • Mirëmbajtje vjetore e organizuar nga ana e Kompanisë;
 • Në shesh janë planifikuar bimësi të ulta dhe të larta, ulëse , skulptura të ndryshme , këndi i lodrave për fëmijë dhe parkingje të jashtme të Kompleksit;
 • Të gjitha dritaret në banesa janë deri në dysheme , ”dritare franceze”, me roleta me motor;
 • Dyshemetë shtrohen me parket bungu prodhim gjerman.
 • Dyert e brendshme, janë jasht standardit me gjatësi 230cm, prodhuesi Italian – “GD Dorigo”.
 • Banjot dhe toaletet janë të kompletuara me sanitari Italiane.
 • Instalimet e nxemjes BOSCH – Viessmann – Prodhim Gjerman.
 • Instalimet e ujit dhe kanalizimit “TECE” – prodhim Gjerman.
Shiko tipet e banesave