Project Description

Instalimet Elektrike:

Çdo sistem modern ka nevojë për zgjidhje ideale me Bticino:

Pajisjet me kontrolle të reja të cilat i nënshtrohen testeve qartësisht më të rrepta se ato të përcaktuara nga standardi në fuqi;

 

Instalimet e ujit:

Heshtja është një pjesë e rëndësishme e jetesës njerëzore. Rrallë herë përjetojmë heshtjen e vërtetë në rrethinat tona. Eshtë pikërisht kjo dëshmitar i këndshëm që e dallon sistemin e shkarkimit të Skolan dB nga të tjerët.

 

Dritaret:

Të gjitha dritaret në banesa janë deri në dysheme /’’dritare franceze’’/.

Profili : Profilet Gjermane nga prodhuesi KBE me sistem 88mm MD me 3 diktunga me koeficient termik të profilit Uf- 0.8 W / m²K

Ngjyra: E bardhë ; me listella decorative te bardha

Mekanizmi: Nga prodhuesi gjerman – GU-BKS

Xhami: TIPI A I xhamit nga prodhuesi GUARDIAN me tre goma mbyllese, me 3 xhama CLIMA Guard Solar/float/LOW-E dhe hapesira te mbushura me gaz argoni.

Roletne: Mbi dritare me fleteza alumini , hapja me motor me nderpreresa (Funksioni).

 

Kaldaja dhe nxemja:

Zgjidhja e personalizuar e Bosch për një sistem ngrohje qëndrore që ofron ngrohtësi të brendshme të tërë të një ndërtese (ose pjesë të një ndërtese) nga një pike në shumë dhoma. Kjo fushë e veprimtarisë sonë ka arritur rezultate të lakmueshme dhe tejet të suksesshme deri tash.