Project Description

4A Pika mbanë fjalën

Showroomi në Luxury & Green Apartments është gati, banesat po realizohen siç janë reklamuar.

Të gjithë të interesuarit munden me shiku se si do të finalizohen të gjitha banesat në këtë kompleks.

E falënderojmë stafin dhe bashkëpunëtorët për kontributin e dhënë që ky kompleks të realizohet në mënyrën më të mirë.