Project Description

Sheshi në Kompleksin “Luxury & Green Apartments” prej 6 arë është rregulluar me shumë shije, ashtu siç janë planifikuar bimësi të ulta dhe të larta.

Mes tjerash, do të ketë ulëse të bollshme e të rehatshme, skulptura të ndryshme të punuara me shumë sens, këndi i lodrave për fëmijë.