Project Description

Punët po ecin shumë shpejtë ku edhe përfundoi betonimi i Pllakës së katit të 4-të të banimit, duke punuar me një staf të shkathët dhe korrekt.


Kompleksi “Luxury & Green Apartments” është i gatshëm për tu banuar që nga muaji Dhjetor i vitit 2019.