Project Description

Në kompleksin Pika Exlusive ngrohja është e vendosur nën dysheme nga prodhuesi Gjerman TECE 🇩🇪
 
Informata rreth ngrohjes nën dysheme
 
Për shkak se sistemi është më efikas në energji dhe kërkon më pak mirëmbajtje, përdoruesit do të shohin që faturat e tyre të energjisë dhe kostot e përgjithshme të sistemit do të jenë më të ulëta sesa radiatorët tradicionalë.ai jep nxehtësi të mjaftueshme për të krijuar një ambient të rehatshëm.
 
Sistemi funksionon për të shpërndarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë në të gjithë sipërfaqen e dyshemesë, në mënyrë që temperatura e dhomës të arrijë deri në 25°C.
 
Në përgjithësi, ngrohja nën dysheme nuk kërkon hapësirë shtesë, kështu që mund ta integroni më së miri në çdo ambient të brendshëm modern.
 
Ngrohja nën dysheme ndalon qarkullimin e grimcave të pluhurit që mund të shkaktojnë alergji apo sëmundje.
Pronarët e banesave mund të përfitojnë edhe nga lagështia e përmirësuar dhe një ambient i shëndetshëm pa këpusha pluhuri dhe myk, që është veçanërisht e dobishme për personat që kanë alergji apo probleme me frymëmarrjen.
 
Pika Exclusive
📍 Prishtinë, Bregu i Diellit (Te Xhambazët)
Cakto takim me zyrën e shitjes
📞 044/049 123 173
www.4apika.com