Project Description

Specifikacioni rreth brendeve të aplikuara:


Parketi

Parketi është parket bungu gjerman, me mundësi të gërryerjes deri në tri herë.

Menaxhimi i sistemit SmartHome

Falë një ndërfaqe të thjeshtë dhe të menjëhershme, klientët tanë do të kenë të gjitha funksionet e sistemit Smart Home:
Kontrolli i dritave;
Kontrolli i temperaturës – kaldasë elektrike;
Kontrolli i dritareve;
Kontrolli i ujit;
e shumë funksione tjera që klientët do të jenë në gjendje të menaxhojnë të gjitha funksionet e automatizimit në shtëpi, lokal, dhe nga çdo distancë e largët duke përdorur gjithashtu Android ose iOS Smartphone dhe aplikacionin.

Liftat

Hyrja ka 2 ashensorë të prodhuesit SCHINDLER nga Zvicra ;
Ne premtojmë që produktet tona, shërbimet tona dhe veprimet tona në çdo kohë do të jenë të denja për përshkrimin: besim, profesionalizëm, dhe zgjuarsi. Këto tre fjalë përmbledhin angazhimin tonë për të shtuar vlerën e ndërtesave dhe bizneseve të klientëve tanë nëpërmjet besueshmërisë, integritetit, ekspertizës, përvojës, inteligjencës dhe inovacionit.
SCHINDLER, Switzerland.

Instalimet e ujit – TECE

Prodhues global i produkteve sanitare dhe sistemeve të instalimit.
Mund të kombinohen me pothuajse çdo qeramikë tualeti. TECEprofil është një sistem para-mur i provuar dhe i testuar.