Project Description

Heshtja luan një rol  të rëndësishëm në jetesën njerëzore. Rrallë herë përjetojmë heshtjen e vërtetë në rrethinat tona. Eshtë pikërisht kjo dëshmitar i këndshëm që e dallon sistemin e shkarkimit të Skolan dB nga të tjerët, andaj cdo gjë që inkuadrohet brenda objektit tonë sigurohemi që të jetë cilësore.

 

Përfitimet dhe përparësitë e sistemit Skolan:

Qetësi,

Jetesë e rehatshme,

Teknologji me mur të plotë,

Përmbush kriteret ekonomike dhe ekologjike,

Mund të përdoret në të gjitha fushat e ndërtimit,

Zhurma në ajër zvogëlohet.

TECE – Prodhues global i produkteve sanitare dhe sistemeve të instalimit.

Mund të kombinohen me pothuajse çdo qeramikë tualeti. TECEprofil është një sistem para-mur i provuar dhe i testuar.