Project Description

Të gjitha dritaret në banesa janë deri në dysheme /’’dritare franceze’’/.

Jetëgjatësi në shfrytëzim me pak mirëmbajtje dhe kujdes, dizajni i drejtë dhe modern lejon sasinë maksimale të dritës dhe arritjen e fitimeve të larta të energjisë diellore.

 

Profili : Profilet Gjermane nga prodhuesi KBE me sistem 88mm MD me 3 diktunga me koeficient termik të profilit Uf- 0.8 W / m²K

Ngjyra: E bardhë ; me listella decorative te bardha

Mekanizmi: Nga prodhuesi gjerman – GU-BKS

Xhami: TIPI A I xhamit nga prodhuesi GUARDIAN me tre goma mbyllese, me 3 xhama CLIMA Guard Solar/float/LOW-E dhe hapesira te mbushura me gaz argoni.

Roletne: Mbi dritare me fleteza alumini , hapja me motor me nderpreresa (Funksioni).