Project Description

4A Pika ju ofron mundësi të llojllojshme.


Banesën mund ta keni të juajën duke e blerë përmes kredisë në NLB Banka.
Norma speciale interesi, afat kthimi deri në 20 vjet dhe hipotekë vetëm banesa e financuar nga Banka.