Project Description

Përfundoi Betonimi i Shtyllave të Katit të 6-të te Kompleksi “Luxury & Green Apartments”.

Ritmi i punës po rrjedh me shpejtësi dhe korrektësi, ku pikëpamjet tona janë që të vihet në pah aplikimi i standardeve të cilat na diferencojnë nga të tjerët.

Përkushtimi i cdo detaji është në nivel që investimi juaj të jetë i sigurt.