Project Description

Sot pronari i firmës ndërtimore “4A Pika”Z.Arif Dermishi morri pjesë në organizatën GIZ Kosova që të shkëmbejë përvojat para panelit të GIZ-it Gjerman me Ark.Eva Sule dhe Ark.Jetlir Dermaku, si dhe studentet nga Berlini.