Të rejat

Shërbimet tona

Objekte banesore

Ndërtimi i projekteve me vlera të padiskutueshme në ndërtimtari me standarde të larta dhe në dobi të klientëve dhe bashkëpunëtorëve tanë, si edhe komunitetit.

Lexo më shumë

Hidroizolime

4A njihet si kompani për shërbim të shkëlqyeshëm, cilësor dhe miqësor ndaj klientëve.Kemi filluar veprimtarinë biznesore në vitin 1994, me orientim në furnizim të materialitndërtimor. Ne kemi mision që të jemi kompani e dalluar për shërbimet që ofrojmë dhe mestandarde që na diferencojnë nga të tjerët.

Lexo më shumë

Banesa në shitje

Partnerët tanë